Вихованці Сторожинецького ЦДЮТ взяли участь у Всеукраїнських змаганнях з водного туризму “Карпатські  ралі” 

З 31 березня по 3 квітня в Долинському районі Івано-Франківської області на річці Свіча відбулися Всеукраїнські змагання з водного туризму “Карпатські ралі”.

Команду Сторожинецького району представляли вихованці гуртка “Водний туризм” Сторожинецького ЦДЮТ під керівництвом Іванищука Олега: Чихемський Павло, Чихемський Сергій, Гресько Дмитро, Мельничук Денис, Синявський Василь, Звіздак Артур, Іванищук Олексій.

Водні змагання проводились на дистанціях “Ралі – довга гонка”, “Рятувальні роботи” та “Спринт” ІІІ-ІV класу складності.

Команду туристів професійно підготував до водних змагань тренер Іванищук Олег Аркадійович. В результаті напруженої боротьби діти завоювали ІІ загальнокомандне місце. У Всеукраїнських змаганнях “Карпатські ралі” брали участь понад двадцять команд з України та Білорусії.

Завдяки хорошої технічної та тактичної майстерності спритних туристів Греська Дмитра та Чихемського Павла команда виборола три ІІ місця на дистанціях “Ралі-довга гонка”.

Змагання відбувалося на катамаранах класу С-2. На дистанції “Спринт” команда виборола два ІІІ місця. На досягнутому наші туристи не зупиняються, їх наполегливість, енергійність й прагнення ведуть до  кращих результатів, змушують їх активно тренуватися й самовдосконалюватися.

Ми пишаємося своїми талановитими вихованцями і бажаємо їм нових перемог.

Джерело: методист туристсько-краєзнавчого напряму ЦДЮТ Унгурян Т.М.

Категорія: Події Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ