Розвиток творчих здібностей учнів – нові пріоритети освіти

 

Відродження суспільства України, його розвиток значною мірою залежить від творчості й активності його членів, їх ініціативи, тих умов, які створюються для удосконалення й реалізації творчого потенціалу кожної особистості.

Про розвиток творчих здібностей та інтересу учнів до навчання, як результат упровадження педагогічних інновацій, йшлося на черговому засіданні районного методичного об’єднання учителів початкових класів, які викладають у 4 класах.

У панорамі педагогічої майстерності власне бачення підходу до даної проблематики показали Забєліна Г.Д. та Богданюк А.Ф., вчителі початкових класів Красноїльської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3. Вони довели, що творчість – специфічна взаємодія людини зі світом і її розвиток потребує цілеспрямованої, систематичної роботи як на уроках, так і в позаурочний час.

Учасники засідання поділилися досвідом підготовки школярів до державної підсумкової атестації та опрацювали відповідні нормативні документи Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації, управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Сторожинецької райдержадміністрації про закінчення 2016-2017 навчального року та проведення ДПА.

Джерело: методист РМК В.І. Іліка

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ