Представники Сторожинецької міської ради обговорювали в Києві взаємодію влади та бізнесу

Представники Сторожинецької міської ради прийняли участь у конференції “Партисипативна демократія та обгрунтовані рішення на місцевому рівні в України”, що відбувалася минулого тижня в Києві.

Для присутніх виступили представники “Kommunesektorens organisasjon” – норвезької асоціації органів місцевих та регіональних рад, які розповіли про досвід Норвегії в підвищенні ефективності роботи органів місцевого самоврядування.

В заході брали участь представники багатьох міст з усієї території України. Присутніх розділили на 4 групи, кожна з яких займалася проблематикою певного питання.

Представники Сторожинецької міської ради разом з представниками інших невеликих міст України працювали над проблемою підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування в сфері економіки, а саме взаємодії місцевої влади з малим та середнім бізнесом, створення сприятливих умов та підтримки його розвитку.

На засіданні делегати від різних міст та громад ділилися своїми кращими практиками та напрацюваннями – розповіли про створення муніципальних Бізнес-центрів, індустріальних парків, взаємодії з бізнес-структурами, розвитком напрямку туризму тощо.

Так як це було лише перше засідання, учасниками був підписаний меморандум про готовність долучитися до роботи в групі підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування у сфері економіки.

Категорія: Новини Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ