На Глибочку встановлюють світлофор

Сьогодні, 24 квітня 2017 року, в селі Глибочок Сторожинецького району на дорозі Сторожинець-Чернівці встановлюють світлофор, який був дуже потрібен місцевим жителям.

Як розповів голова Старих Бросківців Ілля Прунь, зведений кошторисний розрахунок було затверджено на грудневій сесії в сумі біля 74 тис. грн. Встановлює світлофор ТОВ “Авікбудпроект”.

“Якщо дозволить погода, плануємо закінчити на протязі тижня, – розповідає Ілля Михайлович. – Апаратуру перевірили, протестували. Розміщення світлофору та дорожніх знаків погоджено з поліцією та Службою автомобільних доріг Чернівецької області. Тепер залишається отримати технічні умови від РЕМ.

Одним з головних питань, до яких долучиться сільська рада – це покращення благоустрою зони пішохідного переходу з облаштуванням огорожі та прилеглої території.

Хочу подякувати депутатам Старобросковецької сільської ради за ініціювання і проведену організаційну роботу, а також депутатам та посадовцям Кам’янецької сільської ради і депутату Сторожинецької районної ради Ярославу Реус. І особливо хочу подякувати небайдужим жителям кута Крива Старих Бросківців.

На черзі маємо проводити ремонт доріг – придорожніх канав, вивозка грунту, щебнювання.”

Категорія: Важливо Новини району Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ