Молодь міста прибрала парк “Молодіжний”

Вчора, 27 квітня 2017 року, небайдужі жителі Сторожинця самотужки, попередньо оголосивши збір в нашій групі ВК, прибрали алеї та територію біля річки в парку Молодіжному.

Бажаючих взяти участь в прибиранні було багато, але на саму акцію прийшло лише сім чоловік. Не зважаючи на малочисельність, хлопці та дівчата зібрали порожні пляшки, упаковки від продуктів харчування, порожні пачки від цигарок, шприци, стаканчики, покришку від вантажного автомобіля тощо.

В хащах Молодіжного знайшли навіть барсетку з мобільним телефоном та двома запакованими тестами на вагітність. Можливо, хтось упізнає.

Вже пізно ввечері все зібране сміття винесли в мішках до смітника, залишивши після себе чисто прибрані місця для відпочинку.

Але чистими вони були лише протягом ночі. Сьогодні, 28 квітня, невідомі “покращувачі” благоустрою повернули все до першопочаткового вигляду.

Пусті пляшки, стаканчики, упаковки від соку – на радостях від чистоти невідомі “безгосподарники” забули винести за собою сміття, тим самим підтвердивши просте правило: “Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять”.

Категорія: Важливо Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ