У Старобросковецькому НВК провели практикум “Школа молодого керівника”

Нещодавно на базі Старобросковецького НВК  відбувся виїзний практикум “Школи молодого керівника” з проблеми “Управлінська діяльність адміністрації навчального закладу із  забезпечення функціонування і розвитку школи”. У семінарі взяли участь завідувач РМК Жижій І.П. та керівники навчальних закладів району.

Педагоги закладу презентували напрацьовані власні індивідуальні творчі проекти, підготовлені для захисту на курсах підвищення кваліфікації на базі ІППОЧО.

Учасники практикуму побували на фрагментах засідань шкільних методичних об’єднань суспільно-гуманітарних дисциплін на тему: “Індивідуальний творчий проект – шлях до розвитку і самореалізації педагога” та природничо-математичного циклу з проблеми “Формування критичного мислення учнів на уроках”.

Технологію впровадження методів, прийомів та стратегій, які сприяють розвитку критичного мислення учнів, можна було побачити під час ділової гри – фрагменту інтегрованого уроку в старшій школі з теми “Відсотки”. Педагогам довелося побувати в ролі старшокласників і навчитися  практично застосовувати окремі методи даної технології.

Крім того, учасники практикуму побували на майстер-класі та навчилися власноруч створювати пасхальний сувенір.

Цікаво і змістовно було проведено свято зустрічі весни “А вже весна красна!”. Продемонстровані заходи отримали схвальні відгуки учасників практикуму.

Директор Старобросковецького НВК Гапей Т.В. у відкритому діалозі поділилася з присутніми із специфікою роботи адміністрації закладу.

Тетяна Василівна акцентувала увагу на формах і методах управлінської діяльності у створенні командного духу педагогічного колективу, адже творче спрямування діяльності вчителів на модернізацію навчально-виховного процесу з метою формування професійної компетентності педагога, здатного реалізувати завдання оновленого змісту освіти – одне із головних завдань керівників навчальних закладів щодо забезпечення функціонування та розвитку школи.

Джерело: Жижій І.П., завідувач РМК

Категорія: Новини району Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ