В квітні скарбниця Сторожинецької музичної школи поповнилась новими нагородами

Сторожинецька музична школа з натхненням продовжує поринати у мистецтво, яке не має меж та кордонів, в його бездонний океан, і захоплюватися чарівним світом музики.

В різнобарвний віночок творчості додались нові квітки перемог. Педагоги та вихованці впевнено продовжують плисти по океану, ім’я якому “Музика”.

З гордістю можна розповісти про досягнення учнів школи в квітня 2017 року:

  • Учень 6 класу Мосейчук В’ячеслав (клас старшого викладача Токарюка Анатолія Орестовича) став дипломантом Всеукраїнської мистецької програми «Нові імена» в місті Київ. В’ячеслав вже вкотре гідно представляє нашу школу в області та за її межами.
  • Вокальний ансамбль «Belcanto» в складі Тинок Валерії, Черней Катерини, Ніцу Марії, Гушулей Марії, Крилюк Катерини та Мельник Мирослави (керівник – старший викладач Іонуц Тетяна Вікторівна) продовжують наповнювати скарбницю досягнень школи та рідної Сторожинеччини. На Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Галицькі Самоцвіти», що проходив у Львові, колектив став лауреатом ІІ премії.
  • Показали свій високий професійний рівень конкурсних програм на Міжнародному конкурсі «Сурми Буковини» учениці духового відділу (клас старшого викладача Петровича Валерія Леоновича) Мельник Мирослава, учениця 7 класу (корнет), яка стала лауреатом ІІІ премії та Порошняк Аліна, учениця 6 класу (саксофон) – дипломант конкурсу.

Вітаємо учнів та викладачів з перемогами, бажаємо творчих злетів та досягати  нових висот!

Джерело: викладач музичної школи Світлана Горбатенко

Категорія: Дозвілля Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ