В Костинцях провели вечір-реквієм “Чорнобиль не має минулого”

В селі Костинці зусиллями працівників культури – Струтинської Валентини Михайлівни, Константинюк Олени Василівни та Гончарюк Дарини Миколаївни був проведений вечір-реквієм “Чорнобиль не має минулого”. Для присутніх була оформлена книжкова виставка “Чорна трагедія на кольоровій землі”, біля якої було проведено огляд літератури.

На захід були запрошені ліквідатори Чорнобильської трагедії – Крушніцький Валерій Михайлович, Леварюк Петро Михайлович, Штефюк Ілля Констянтинович, які розповіли про події, що відбувалися 31 рік тому на Чорнобильській АЕС.

Із словом вдячності виступила Масіян Світлана Ксенофонтівна. Ведучі – Козак Марина та Медвідь Олена, – розповіли про героїв, наших земляків, які загинули під час і після Чорнобильської трагедії. Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих.

Наприкінці заходу під керівництвом вчителя музики Штефюк Ярослави Іванівни прозвучали пісні “Чорнобильська біда” та “Над Чорнобилем летіли журавлі” у виконанні Савки Анастасії і Поленчук Маї. Присутні побажали всім мирного неба та наголосили, що така трагедія не має ніколи більше повторитись.

Категорія: Культура Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ