Наші дзюдоїсти вибороли нагороди обласного чемпіонату

Нещодавно в обласному центрі відбувся чемпіонат Чернівецької області з дзюдо серед юнаків 2005-2008 року народження, в якому, за підтримки районної Федерації з дзюдо та на кошти батьків, взяли участь дзюдоїсти Сторожинецької ДЮСШ “Колос”.

Згідно вагових категорій та вікових груп, перші місця посіли учні Сторожинецької гімназії Ривак Станіслав, Маніліч Сергій, Токарюк Станіслав та учень Сторожинецького ліцею Вітюк Михайло. Бостон Олександр, учень Сторожинецької гімназії, посів друге місце. Третє місце посіли: учень НВК села Панка Берчук Олександр, учень Сторожинецького ліцею Сумарюк Микола, учень Сторожинецької гімназії Костюк Владислав, учень Сторожинецької ЗОШ I-III ступенів №1 Мітран Дмитро.

Слід відмітити Гаденка Віталія та Максима, учнів Сторожинецької ЗОШ I-III ступенів №1, які провели по чотири поєдинки і зайняли п’яті місця.

В змаганнях взяли участь десять команд – це більше двухсот спортсменів. Призери та чемпіони були нагороджені бронзовими, срібними та золотими медалями.

22-23 квітня 2017 року в місті Дніпро відбувся Чемпіонат України серед дорослих, де прийняв участь Андрій Мельничук, який, провівши три поєдинки, увійшов у п’ятірку кращих дзюдоїстів в ваговій категорії до 100 кг.

Джерело: голова Районної федерації дзюдо, майстер спорту, тренер Гаврилюк І.М.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ