Педагоги та гуртківці ЦЕНТУМ взяли активну участь в районному етапі Всеукраїнського місячника Червоного Хреста

З метою привернення уваги громадськості до проблем умов життя та надання допомоги найменш соціально захищеним верствам населення, формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем одиноких громадян похилого віку, інвалідів різних категорій, дітей-сиріт, дітей з багатодітних сімей, осіб та сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, педагоги та гуртківці ЦЕНТУМ активно долучилися до участі в районному етапі Всеукраїнського місячника Червоного Хреста.

В рамках акції вихованці гуртка “Художня кераміка” (керівник гуртка Васелович О.Р.) напередодні свята Пасхи зібрали кошти на закупівлю продуктів та оформлення святкового пасхального кошика, який було передано одинокій престарілій, ветерану Великої Вітчизняної війни Головненко Н.Є.

Вихованці гуртків “Флористика та фітодизайн інтер’єру”, “Природа, фантазія, творчість” (керівник Юрческу А.В.), що діють на базі Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст., спільно зі школярами зібрали та вручили понад 50 наборів продовольчих та промислових товарів, канцтоварів, іграшок для Дитячого будинку-інтернату в селі Магала.

Вихованці гуртків “Природа навколо нас”, “Екологія для дошкільників” (керівник Волощук Я.-К.М.) на базі Череської ЗОШ І-ІІ ст. допомагали людям похилого віку.

Провідали Чеботар О.Г., жінку, яка проживає сама, не має родичів і дітей. Діти передали продукти харчування, допомогали по господарству та просто поспілкувалися із старенькою.

Вихованці гуртків Сторожинецького ЦЕНТУМ “Юні лісівники”, “Рослини – символи України”, що діють на базі Давидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Кміт Н.В.), зібрали та передали онкохворому односельчанину фінансову та продовольчу допомогу.

Вихованці гуртків “Природа навколо нас”, “Екологічне краєзнавство”, “Лікарські рослини” Сторожинецького ЦЕНТУМ, що діють на базі Банилово-Підгірнівської гімназії, разом з керівником Карпюк Н.В., придбали пакети із солодощами і роздали дітям із багатодітних сімей Били В.В. та Ковалишеної Л.В.

У рамках благодійної акції “Червоний хрест” діти з гуртка “Екологія для дошкільників” на базі Сторожинецького ДНЗ “Сонечко” під керівництвом Токарюк О.Є. провели благодійний марафон – було зібрано 520 гривень, які передали інваліду І групи, жительці міста Сторожинець Шершень В.Д. Допомогу в проведенні цієї благодійної акції надала працівник Сторожинецького терцентру Калинюк М.В.

Вихованці гуртка “Природа навколо нас”, що діє на базі Буденецької ЗОШ І-ІІ ст. (керівник Мінелюк Д.К.), допомогли одинокій пенсіонерці, ветерану праці Думітрюк Ф.Д. по господарству.

Юні екологи гуртків “Екологія для дошкільників”, “Природа навколо нас”, що діють на базі Старожадівського НВК (керівник Верхоляк О.М.), зібрали та передали дитячий одяг та продукти харчування погорільцям з села Бобівці – сім’ї учасника АТО.

Вихованці гуртків та їх керівники і надалі будуть допомагати малозабезпеченим та знедоленим.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ