Наші краяни відзначилися в гірському півмарафоні

В неділю, 7 травня 2017 року, на спортивно-туристичній базі “Розтока” в селі Пасічна Надвірнянського району Івано-Франківської області спортсмени-єдиноборці відзначили відкриття тренувального сезону півмарафонським забігом.

Гірський півмарафон – це не біг по рівненькій доріжці. Це гірська траса, де дощ, град, болото, грім і блискавка, стрімкі підйоми та спуски – і так 22 км.

У змаганнях прийняло участь 30 спортсменів, серед яких були і наші сторожинчани. За результатами змагань тренер СК ” FANAT” Дробот Володимир зайняв І місце; Гудима Михайло – 4-те місце; Гайзлер Анатолій – 5-те місце; Літун Андрій – 7-ме місце; Молдован Максим – 8-ме місце. Тренер СК “Сила та Честь” Лазорюк Михайло – ІІІ місце.

Гірський півмарафон – це серйозне випробування для свого духу та для свого тіла. Хочемо додати, що тренер та спортсмени СК FANAT та тренер СК “Сила та Честь” – це перші спортсмени Сторожинецького району, які пробігли гірський півмарафон. Ми можемо гордитися цими спортсменами!

“У неділю 7 травня, відбувся, так сказати, забіг волі, – розповідає організатор заходу та головний тренер професійного центру єдиноборств «БЕСКИД» Олексій Рошак. – Умови для подолання маршруту були дуже важкі.

Мінлива гірська погода зіграла з нами злий жарт – з самого ранку було тепло та сонячно, однак ближче до полудня почало хмаритись і так вийшло що з моменту старту за 20 хвилин пішов сильний дощ з градом. Це сильно вплинуло на показники наших бігунів. Цей забіг став справжнім випробуванням для спортсменів. В силу неконтрольованої стихії дистанцію у майже 22 км змогло закінчити лише трохи більше половини всієї групи.”

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ