Металопластикові вікна збережуть тепло та затишок вашої оселі

Металопластикові вікна – це надійність і якість. Завдяки практичній фурнітурі вони не тільки прикрашають приміщення, але й привносять гармонію в інтер’єр. Металопластикові вікна та двері надійно захищають квартиру чи будинок, зберігають тепло та забезпечують хорошу шумоізоляцію.

Інноваційні технології дають можливість створювати металопластикові вікна екологічно чистими та не алергенними. Властивості склопакетів також сильно дивують. В порівнянні з звичайними вікнами, металопластикові вікна не потребують значного догляду.

Будь-яку консультацію по вибору металопластикових вікон, їх експлуатації та енергоефективності будівлі можна безкоштовно отримати у менеджерів салону ComfortHOUSE за телефонами:

  • І поверх
    • 099 413 16 13
    • 096 688 98 98
  • ІІ поверх
    • 066 36 909 88
    • 068 88 228 77

ComfortHOUSE пропонує високоякісні, функціональні та надійні металопластикові конструкції. Менеджери з повагою відносяться до своїх клієнтів та надіються на довготривалу продуктивну співпрацю.

Ціни салону ComfortHOUSE більш ніж реальні, а до кожного клієнта є особистий підхід від моменту знайомства до закінчення процедури монтажу.

Увага! Цікаве повідомлення!

ComfortHOUSE спільно з головними партнерами «ВікноПлюс» та «Viknar’off» оголошує про безпрецедентний акційний місяць!

З 01.05 по 31.05 всі бажаючі зможуть придбати чи замовити цілий ряд продукції зі значними знижками, а то й взагалі  по спеціальним цінам! Будівництво та ремонт такого ще не бачили!

Завітайте до салону ComfortHOUSE за адресою: м. Сторожинець, вул.Федьковича, 24 Б, (біля ТЦ «MILLENNIUM»)

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ