Проміжні результати зональних сільських спортивних ігор та чемпіонату району з футболу

Протягом трьох тижнів, щонеділі, на стадіоні “Дружба” в Сторожинці проходили районні сільські змагання з міні-футбоолу серед колективів фізичної культури (КФК).

У першому етапі прийняло участь 18 команд, які були розподілені за жеребом на 6 груп по 3 команди у кожній. Команди, які зайняли перше та другі місця у своїй групі, пройшли до наступного етапу ігор, який відбувся 14 травня на стадіоні “Дружба”

Команди розподілилися на 4 групи по три команди у кожній і переможці вийшли до фіналу, який також відбудеться у вересні в Сторожинці. До фіналу потрапили команди села Стара Жадова, команда села Чудей, селища Красноїльськ та команда села Нижні Петрівці.

Жіночі команди грали у селищі Лужани Кіцманського району та здобули 2 перемоги і вийшли до фіналу – наші дівчата здобули перемоги над командами Путильського району з рахунком 2-0 та командою Кіцманського району, також з рахунком 2-0.

Команда чоловіків грала у спортивній залі Сторожинецького ліцею і здобула дві перемоги – у команди з Глибоцького району з рахунком 2-0 і командою Кіцманського району у впертій боротьбі перемогли з рахунком 2-1 і також пройшли до фіналу, який відбудеться у вересні його року у місті Вижниця.

У суботу розпочалися ігри чемпіонату району з футболу, у яких приймають участь 10 команд. За результатами туру:

  • 1 гра – ФК Тисовець – ФК Чудей – 12:3
  • 2 гра – Фк Красна – ФК Карпати (Банилів-Підгірний) – 4:1
  • 3 гра – ФК Петрівці (Нижні Петрівці) – ФК Бобівці – 2:0
  • 4 гра ФК Сторожинець – ФК Ардан (Йорданешти Глибоцького району) – за результатами першого тайму рахунок 2:1, другий тайм за згодою обох команд відбудеться пізніше, оскільки погодні умови перешкодили проведенню матчу.
  • 5 гра – ФК Буковина (Стара Жадова) – ФК Дружба (Комарівці) – 2:0

У неділю у приміщенні Сторожинецького РБНК та спортивній залі лісового коледжу відбудуться обласні сільські спортивні ігри з шахів та гірьового спорту.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати змагання та підтримати наші команди! Початок о 11:00!

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ