До Банилово-Підгірнівській гімназії завітали вчителі-конкурсанти вищої категорії

Вчора, 16 травня 2017 року, Банилово-Підгірнівська гімназія Сторожинецької громади гостинно зустрічала поважних гостей – вчителів-курсантів вищої категорії за спеціальністю зарубіжна література та методиста Чернівецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Іванову Л.І.

Гімназисти ознайомили присутніх з історією села, гімназії та її колективом. Учні-екскурсоводи Селескерова Яна та Тоненька Анастасія провели цікаву розповідь-подорож до кабінету зарубіжної літератури та познайомили присутніх з господаркою кабінету – вчителем-методистом, відмінником освіти України Гакман Ларисою Іванівною.

Лариса Іванівна презентувала свій кабінет, який зайняв ІІ місце в обласному конкурсі кабінетів філологічного напрямку, та ознайомила з різними видами інтерактивних ігор на уроках зарубіжної літератури.

Родзинкою зустрічі став проведений вчителькою майстер-клас, присвячений Дням пам’яті та примирення і Дню Перемоги. Епіграфом роботи послужили слова датського письменника Г.К. Андерсена “Право на щастя можна заслужити лише істинною, безкорисливою любов’ю.”

Працювали по восьми сходинках: «Літературна хвилинка», «Усуньте невідповідності», «Що то за звір такий сенкан?», «Слідопит», «Літературне лото», «Склади хоку», «Гра в радість» та «Рефлексія».

Учителі отримали задоволення – писали вірші, хоку, складали сенкани, шукали героїв творів, працювали в групах.

Учні допомагали своїй учительці: Людмила Ординська прочитала присутнім вірш «Мій Банилів-Підгірний», автор якого Лариса Іванівна Гакман.

Максимюк Віталій зіграв Тома Сойєра з одноіменного твору Марка Твена. Іванищук Елла презентувала свою науково-дослідницьку роботу «Йозеф Шмідт – німецький Карузо буковинського походження».

Директор гімназії Червоняк Г.Є. зробила аналіз обдарованості дітей гімназії, їх творчого потенціалу. Відмітила, що колектив молодий і є з ким працювати, тож попереду нові злети, а вчителі-наставники завжди прийдуть на допомогу. Лариса Іванівна – одна із них.

Хороший результат вчителя – це творчість дітей. Кожного року у Лариси Іванівни Гакман є призери обласного конкурсу науково-дослідницьких робіт, конкурсу «Юний дослідник».

“Бажаємо Вам хороших творчих учнів, наснаги, тієї іскорки, яка у Вас є, щоб ще довго запалювати дитячі серця! Дуже вдячні дирекції гімназії та вчителеві за проведений на високому рівні захід.” – зазначили гості.

Учителі-курсанти вищої категорії за спеціальністю зарубіжна література Чернівецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та організатор, методист ЧОІППО, Іванова Л.І.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ