Танцювальні колективи з району гідно виступили на “Lastivka danсe fest – 2017”

Нещодавно в Літньому театрі міста Чернівці проходив ІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс народного танцю ім. Дарія Ластівки «Lastivka danсe fest – 2017», в якому взяли участь танцювальні колективи «Перлина», «Перлинки» (керівник Хмурич І.І.) та зразковий художній колектив «Мугурел» (керівник Пінтеску О.І.) Сторожинецького Центру дитячої та юнацької творчості.

Фестиваль пройшов на високому рівні. Наші танцюристи побачити чому навчитися і з ким позмагатися, адже на конкурсі були учасники з різних куточків України, а також колектив з Румунії та з далекого Кавказу.

Виступи колективів оцінювали авторитетні фахівці в області хореографії, музики, сценічного костюму, відомі діячі культури і мистецтв України та зарубіжжя.

Наші колективи гідно виступили на фестивалі, показали весь колорит народного танцю, виконавську майстерність, сценічну культуру.

В результаті проведеного фестивалю танцювальний колектив «Перлина» (керівник Хмурич І.І.) нагороджений дипломом ІІ ступеня, танцювальний колектив «Перлинки», які вперше виступили на великій сцені та були наймолодшими учасниками фестивалю, отримали диплом ІІІ ступеня, а зразковий колектив «Мугурел» (керівник Пінтеску О.І.) нагороджені дипломом ІІ ступеня та дипломом за «Кращий сценічний костюм».

Вітаємо всіх учасників фестивалю та бажаємо творчих злетів!

Джерело: директор ЦДЮТ І.О. Корчинська

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ