Колектив “Перлина” Сторожинецького ЦДЮТ став лауреатом Міжнародного конкурсу “Перлини мистецтва”

Недощавно в Львові Українським державним центром позашкільної освіти спільно з ТОВ “Артфесцентр” було проведено Міжнародний фестиваль-конкурс “Перлини мистецтва”, який проходив з метою підтримки, розвитку та популяризації хореографічного мистецтва, встановлення і зміцнення тісних культурних і творчих зв’язків між учасниками заходу. Танцювальне дійство зібрало танцювальні колективи з усіх куточків України.

Організаторами було урочисто відкрито фестиваль, а потім на сцені закружляли народні, сюжетні, патріотичні, серйозні, жартівливі танці та ще багато таких, що викликали у присутніх шквал різноманітних емоцій та гучних аплодисментів.

Танцювальний колектив “Перлина” (керівник Хмурич І.І.) Сторожинецького ЦДЮТ відзначився запальними танцям “Гуцульські забави” та “Козачок”, під час яких вони показали справжню виконавську майстерність, характер та колорит народного танцю.

Поки підводились підсумки фестивалю-конкурсу діти разом з керівником мали змогу прогулятись та помилуватись вулицями Львова, познайомитись з історією та культурою міста.

Кульмінацією свята стало вручення нагород, так танцювальний колектив “Перлина” отримав диплом ІІІ ступеня та кубок фестивалю. Наостанок організатори заходу побажали зіркових вершин молодим даруванням, а фестивалю – популярності та довгих років існування.

Джерело: директор ЦДЮТ І.О.Корчинська

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ