Поліція оголошує конкурс на службу та заміщення вакантних посад

Сторожинецький відділ поліції

З 19 травня до 06 червня 2017 року триватиме прийом заяв на участь у конкурсі на службу в поліції та заміщення вакантних посад в Сторожинецькому відділі поліції Головного Управління Національної поліції в Чернівецькій області. Обиратимуть молодший начальницький склад.

Якщо ви дисципліновані, чесні, цілеспрямовані, добропорядні, активні громадяни, готові до запеклої й відданої боротьби зі злочинністю, готові стати на захист співвітчизників та їхнього майна від посягань – вас запрошують на службу до Сторожинецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Для участі у конкурсі всі бажаючі повинні заповнити анкету на сайті Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області з метою реєстрації.

Інформація щодо проведення конкурсу:

  1. Місцезнаходження поліцейської комісії, яка проводить конкурс: м. Чернівці, вул. Чайковського, 4, «Прес-центр».
  2. Посада за якою проводиться конкурс: молодший начальницький склад.
  3. Стислий зміст службових обов’язків: забезпечення громадського порядку на території обслуговування, безпосередня участь у розкритті злочинів та документування злочинів скоєних на території обслуговування, своєчасне реагування на заяви та звернення громадян.
  4. Грошове забезпечення: 8000 грн. – 10000 грн.
  5. Вимоги щодо освітньо-кваліфікаційного рівня: освіта повна загальна середня.
  6. Призначення на посаду: безстрокове.
  7. Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі:
  • а) письмова заява про участь у конкурсі, у якій також зазначається про надання особою згоди на проведення спеціальної перевірки відповідно до Закону України “Про запобігання корупції” і на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”;
  • б) копія паспорта громадянина України;
  •  в) копії документів про освіту;
  • г) особова картка визначеного зразка, автобіографія та фотографії розміром і в кількості, визначених Типовим порядком проведення конкурсу;
  • д) декларація, визначена Законом України “Про запобігання корупції”;
  • е) копія трудової книжки (за наявності);
  • ж) медична довідка про стан здоров’я, форму і порядок надання якої визначають спільно центральний орган виконавчої влади з реалізації державної політики у сфері державної служби та центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері охорони здоров’я;
  • з) копія військового квитка або посвідчення особи військовослужбовця (для військовозобов’язаних або військовослужбовців).
  1. Дата і місце проведення конкурсу (етапів конкурсу): з 19.05.2017, початок інших етапів буде визначено пізніше.

Більш детальну інформацію щодо умов проходження служби у поліції та участі в конкурсі можна отримати в Сторожинецькому відділі поліції ГУНП в Чернівецькій області за адресою: м. Сторожинець вул. Гвардійська 3, кабінет №19 тел. 2-50-40, 0501304929, 0980289321, номер чергової частини 2-19-60».

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ