“Візовий експерт” допоможе вам отримати робочу візу та офіційно працевлаштуватися за кордоном

Багато країн видають робочі візи, які дають право офіційно працювати на території держави. Також по робочій візі людина може подорожувати по всій території Євросоюзу.

Наприклад, згідно діючого законодавства, будь-яка людина, яка має на руках польську робочу візу, може безперешкодно перетинати кордони не тільки Польщі, а й інших країн Євросоюзу.

В Сторожинці відкрилася міграційна компанія “Візовий Експерт”, яка надає безкоштовні консультації, виробляє весь пакет документів для отримання польської та чеської робочої (національної) візи, надає повний інформаційний супровід кожного клієнта індивідуально.

В залежності від побажань та вмінь клієнта, спеціалісти підберуть різноманітні вакансії для офіційного працевлаштування в Польщі та Чехії. Також нададуть консультації та інформаційний супровід щодо отримання туристичної візи до Сполучених Штатів Америки – це включає в себе заповнення анкети, реєстрацію на співбесіду у посольстві США тощо.

Клієнт компанії може прийняти участь в розіграші лотереї GreenCard, яка дає можливість емігрувати разом з сім’єю до Сполучених Штатів Америки та офіційно там проживати і працювати.

Ви можете звернутися до міграційної компанії “Візовий експерт” за телефонами: (099) 668 77 78, (098) 546 77 71 та завітати в офіс за адресою: м. Сторожинець, вул. Т. Шевченка, 33.

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ