Тиждень вишиванки. В ЗОШ №1 організували святкову лінійку і виставку вишитих робіт

З 18 по 24 травня 2017 року в Сторожинецькому районі проводився “Тиждень вишиванки”. В Сторожинецькій ЗОШ №1 І-ІІІ ст. тиждень розпочався із урочистої лінійки “Вишиванко, моя вишиванко”.

Класний керівник 5-А класу Горланова С.І. провела відкритий захід “Україна – край наш рідний”, де вчитель разом з учнями гортали сторінки історії нашої держави, ознайомилися із творчістю композитора та поета Миколи Мозгового, який прославив наш край, завітали у країну Державних символів України.

Класний керівник 6-А класу Капустіна К.Д. разом з дітьми провели пошукову роботу та презентували відеоролик “Як змінювалася вишиванка протягом 100 років”. Учениці Пшебишевська Д., Лунгуляк В. та Масіян К. поділилися з однокласниками секретами вишивки хрестиком та бісером.

Батьки та гості школи протягом тижня могли побачити в коридорі виставку робіт гуртка “Вишиваночка”. Керівник, Вікірюк О.К., поділилася своєю майстерністю з учнями.

Педагог-організатор Скіцко О.М. з ученицями 8-Б класу Руснак М., Кінащук А., Сироїжко М. та Валаш Д. виготовили композицію з рушників та квітів “Вишитий віночок”, яка стала символом тижня. 24 травня в школі серед вчителів проходив флешмоб “Одягни українську хустину”.

Цілий тиждень учні школи ходили у вишитих сорочках та оформили виставки біля кожного класу, щоб комісія могла оцінити який клас був найактивнішим. Всі учні старалися і перемогла, звичайно, дружба.

Адміністрація школи дуже вдячна дітям, батькам, вчителям за гарну організацію цього чудового, по-справжньому патріотичного вишитого свята!

Джерело: заступник директора з виховної роботи Карамишева О.І.

Категорія: Культура Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ