В Сторожинці відзначили День Героїв

Щорічно, 23 травня, в Україні відзначають День Героїв – день пам’яті тих, хто присвятив своє життя боротьбі за незалежність та свободу України. Святкові та вшанувальні заходи до цього свята величі українських Воїнів – борців за волю України, проходять весь тиждень, на який припадає свято.

На Центральному майдані Незалежності в Сторожинці біля меморіалу “Борцям за волю України” з цієї нагоди відбулися урочистості. Захід розпочався хвилиною мовчання та покладанням лампадок до меморіалу та стели “Герої Підгір’я”.

До присутніх звернулися голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош, який спільно з заступником голови Сторожинецької районної ради Володимиром Філіповичем нагородив сім краян ювілейними медалями “70 років перемоги над нацизмом у Європі”.

Місцевим пожежним охоронам Банилова-Підгірного, Нових Бросківців, Костинців, Комарівців та Давидівки голова Сторожинецької громади Микола Карлійчук вручив спецодяг, вогнегасники та пожежні рукави.

На заході читали вірші та співали патріотичні пісня, виконували номери учасники аматорських колективів з Сторожинця та Красноїльська.

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ