Вимога часу для педагогів – інтеграція знань

Нещодавно на базі Чудейського дошкільного навчального закладу “Веселка” для вихователів дошкільних навчальних закладів району, Чудейської та Красноїльської ОТГ,   методкабінетом управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Сторожинецької районної державної адміністрації  було організовано семінар на тему: “Інтегрований підхід до організації навчально-виховної роботи з дітьми дошкільного віку”, в якому взяли участь 32 педагоги.

Цікавим та корисним для педагогів було представлення сучасних поглядів на інтегрований підхід до освітньої та виховної роботи з дітьми дошкільного віку методиста науково-методичного центру безперервної педагогічної освіти Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Савчук Олени Славіківни, яка доречно поєднувала теоретичні аспекти та практичне напрацювання з даного питання, залучавши до їх реалізації учасників семінару.

Під час роботи в підгрупах вихователі вчились створювати міні-проекти організації життєдіяльності дітей на протязі тижня, місяця, які передбачали практичне вправляння дітей у дотримання правил поведінки в групі, з однолітками, дорослими в різних життєвих ситуаціях.

Педагоги дошкільних навчальних закладів практично оволодівали іграми для організації дитячого колективу, підвищення ефективності навчальних занять та продуктивності своєї праці.

Учасники семінару познайомились з умовами життя та виховання дітей Чудейського ДНЗ “Веселка”, підготовкою ігрових майданчиків до літнього періоду, обмінялись досвідом з актуальних питань роботи з дітьми.

Категорія: Новини району Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ