Вечірня програма Дня міста: анонси та заходи

День міста

28 травня Сторожинець святкує День міста. Команда спільноти Life In Storozhynets та сайту Сторожинець.Інфо спільно з відділом культури Сторожинецької міської ради взяли на себе організацію всієї вечірньої програми, яка буде відбуватись в міському парку “Юність” (біля Промислового ринку) після першої частини заходів на Центральному майдані Незалежності.

Підготовані нами заходи саме для того, щоб молодим людям було цікаво та весело провести вечір цього святкового дня.

Отже, розпис заходів вечірньої програми:

  1.  Турнір з настільного тенісу (неподалік від ресторану “Валентино”). Реєстрація учасників буде відбуватись з 11:00 по 15:00, початок змагань – після 15:00
  2. 16:30 – початок роботи вечірньої сцени. Виступ гуртів-вихованців ЦДЮТ.
  3. 18:00 – початок виступів реп-виконавців. Виступатимуть Rashid (м. Сторожинець), Акробат Пера (м. Сторожинець), MALAVITA (м. Івано-Франківськ)
  4. 19:30 – концерт рок-гуртів: Мах На Мах (м. Чернівці) та The Part Of Friend (м. Чернівці)
  5. 21:00 – початок дискотеки і битва фарбами Холлі.

Майданчик для вечірніх заходів буде облаштований столиками, за які можна буде присісти, випити прохолоджуючі напої, легкі алкогольні коктейлі, пиво та квас. Прямо на майданчику стоятимуть точки продажу напоїв.

Протягом всього вечора між виступами та перед дискотекою будуть відбуватись розіграші призів від одного із спонсорів свята, тому запрошуємо бути активними і не соромитися приймати участь!

Сторожинчани! Проведемо це свято разом і для себе! Бажаємо всім приємних розваг!

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ