Сторожинець відсвяткував День міста. Частина І

В останню неділю травня, традиційно, святкується День міста Сторожинець. Вчора, 28 травня 2017 року, по всьому місту пройшли святкові та урочисті заходи.

Два дні, 27  та 28 травня, в спортивному залі “Колосу” проходив VIII турнір з дзюдо серед юнаків. З самого ранку неділі, 28 травня, у храмах міста відбулися урочисті літургії з нагоди свята. В районному Будинку національних культур відбувся шашко-шахматний турнір. Також був проведений V турнір з волейболу серед жінок та дівчат і міжнародний футбольний турнір серед юнаків.

На Центральному майдані Незалежності була організована виставка декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва “Барви рідного міста”. Біля “Юності Підгір’я”, по вул. Федьковича та Видинівського проводилися виступи дитячих духових оркестрів Сторожинецької і Кам’янської музичних шкіл та оркестру ЦДЮТ.

О 12:00 на сцені, встановленій біля площі, розпочалося урочисте відкриття Дня міста під назвою “Місто зелені, сонця і краси”, в рамках якої відбулося відзначення грамотами та подяками найкращих жителів міста та громади, дефіле-показ колекції “Фарби забутих предків” за участю учасниць XV ювілейного конкурсу “Успішна пані Чернівців – 2017”, концерт вихованців ЦДЮТ, прозвучали виступи учнів Сторожинецької музичної школи та відбувся виступ заслуженого академічного буковинського ансамблю пісні і танцю ім. А. Кушніренка.

Протягом всього дня в парку ім. Ю. Федьковича було організовано заходи “Страви на мангалі” та розважальні програми для дітей. Продовжилися святкування у парку “Юність” заходами для молоді.

Шановні читачі. В зв’язку з дуже великим об’ємом фотозвіту (біля 500 світлин), він поділений на дві частини.

Також звертаємо вашу увагу, що фотозвіти розділені на сторінки. Перейти на наступну сторінку можна за посиланнями під останнім фото. 

Категорія: Важливо Відео Новини міста Фото
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ