Наші каратисти відзначились на міжнародних змаганнях

Вихованці сторожинецької школи карате успішно виступили на традиційних міжнародних змаганнях «Chernivtsi Open 2017», які нещодавно проходили у Чернівцях на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Олімпія».

Щорічні престижні змагання зібрали рекордну кількість учасників – близько 700 спортсменів з більшості регіонів України, а також чисельні команди з Румунії та Молдови. Конкуренцію в категоріях склали призери та чемпіони України, переможці чемпіонатів Європи та Світу та представницьких міжнародних змагань.

Протягом двох змагальних днів сторожинчани невеликою командою завоювали 6 нагород. На рахунку наших каратистів дві срібні та чотири бронзові нагороди в індивідуальних та командних видах.

Учень Сторожинецької гімназії Олексій Гоцуляк увійшов до фіналу змагань в категорії командне куміте старше 14 років та відзначився «сріблом». Також Олексій завоював «бронзу» в індивідуальній категорії серед кадетів до 52 кг.

Ще одну срібну нагороду у чисельній групі серед хлопців 13 років (абсолютна вагова категорія) виборов учень Сторожинецького ліцею Денис Ілько, де лише у фіналі із різницею в один бал поступився супернику із Києва.

Серед дівчат 14-15 років до 47 кг на «бронзовий» п’єдестал піднялась учениця ліцею Вікторія Малованюк, для якої це були перші виступи у цій віковій групі.

Окрім того, серед кадетів у розділі ката «бронзу» завоював учень гімназії Ігор Шаповалов, а в категорії 12-13 років до 48 кг на третю сходинку п’єдесталу піднявся учень Верхньопетрівецької школи Владислав Мельничук.

Ще декілька вихованців Павла Юрійовича Шестакова зупинились лише за крок до нагороди через надвисоку конкуренцію, але проявили справжні бійцівські якості та характер! Цього разу трошки до медалі не дотягнули Валентин Букачук, Георгій Піцул, Михайло Кобель та Адріан Лунгуляк – у підсумку наші хлопці посіли п’яті місця.

Павло ІВАНЧАК

 

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ