Кікбоксери з Сторожинця привезли перемоги з турніру “BestKIDS”

Нещодавно в Івано-Франківському професійному центрі єдиноборств “Бескид” відбувся турнір з кікбоксингу “BestKIDS”, організатором якого є тренер клубу “Бескид” Олексій Рошак.

“BestKIDS” – це програма відбору кращих спортсменів 6-12 років з контактних видів єдиноборств. У змаганнях може взяти участь будь хто, проте слід мати на увазі що бої відбуваються за правилами кікбоксингу. На відбіркових змаганнях діє жорстка система класифікації за рангами – тобто пари укладають згідно особистої підготовленості спортсмена

Програма орієнтована на річний строк, протягом якого, з березня 2017 року по березень 2018 року, результати всіх поєдинків будуть внесені у загальну систему, де методом рейтингу будуть визначені п’ять кращих спортсменів незалежно від вікової та вагової категорії. Вони будуть нагороджені сертифікатами за успішне проходження програми та цінними призами.

В цьому турнірі прийняли участь і спортсмени СК “FANAT” з Сторожинця, тренером якого є чемпіон України з кікбоксингу серед дорослих Дробот Володимир. Наші хлопці показали хороші результати і змусили своїх батьків пишатися ними:

  • Кольберт Данило – І місце;
  • Галінзовський Нікіта – І місце;
  • Німачук Олег – І місце;
  • Бортняк Ростислав – І місце;
  • Павлюк Ігор – ІІ місце.

“Хочемо відмітити таких спортсменів, як Кольберт Данило, Бортняк Ростислав, Галінзовський Нікіта, які закінчили свої поєдинки достроковою перемогою,” – зазначає тренер.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ