В дитячій бібліотеці школярі зустрілися з письменницею-казкаркою Зіркою Мензатюк

Днями до районної дитячої бібліотеки на зустріч з юними читачами завітала відома людина, письменниця-казкарка, журналістка, наша землячка Зірка Захаріївна Мензатюк.

Письменниця є автором понад 15 книжок для дітей та підлітків, Лауреатом літературних премій ім. Н.Забіли (2005 р.), ім. Л.Українки (2007 р.) за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва, міжнародного літературного конкурсу в США (2002 р.), з 1995 р. є членом Національної Спілки письменників України.

До зустрічі із Зіркою Мензатюк бібліотекарі підготували книжкову виставку “Казковий світ Зірки Мензатюк”. На зустріч із чудовою та щирою жінкою до бібліотеки прийшли читачі бібліотеки, поціновувачі її таланту – учні місцевої ЗОШ №1, ліцею, гімназії.

Під час зустрічі юні читачі дізналися про життєвий та творчий шлях Зірки Захаріївни, про дитинство, про свої перші спроби пера та творчі здобутки казкарки.

Письменниця презентувала свої збірки, розповіла про створення кожної з них. У своїх казках пані Зірка пише про вічні цінності українського народу. На думку Зірки Захаріївни, немає тем, які для дитини будуть недоступними чи складними для розуміння.

Допитливість дітей на зустрічі не мала меж, вони були активними у запитаннях до Зірки Захаріївни, адже задовго до зустрічі багато хто вже був знайомий із її творчістю.

Письменниця зазначила, що вона дуже задоволена, що у фонді бібліотеки у наявності є багато її книжок і, більше того, книги користуються попитом. Як результат зустрічі, майже всі книги діти взяли читати.

Категорія: Дозвілля Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ