До Сторожинецької громади завітали представники комітету Верховної Ради з питань державного будівництва

Сьогодні, 31 травня 2017 року, в Сторожинецьку громаду завітали представники комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. Зустріч проходила в рамках програми Ради Європи “Децентралізація і територіальна організація влади в Україні”.

Хлібом-сіллю гостей зустрічали в залі засідань Сторожинецької районної ради. Для них приготували культурну програму, яка включала в себе пісенні номери та презентацію квіткового букету, а також тривалу розповідь голови міської ради про кількість навчальних закладів в громаді, проблему нестачі місць в дитячих садочках і гостру необхідність в виділенні коштів для добудови моста по вул. Клинівській в Сторожинці.

На жаль, через дуже стислий графік, запрошеним до зали засідань не вдалося поспілкуватися з гостями щодо питань децентралізації влади в Чернівецькій області, а також секторальної децентралізації в сферах охорони здоров’я, освіти, культури та засад Європейських стандартів щодо місцевої демократії і культурного різноманіття. За браком часу не розповіли поважним гостям і про досягнення та здобутки Сторожинецької громади.

Після зустрічі делегати поклали квіти до стели “Герої Підгір’я”, здійснили прогулянку центром міста, відвідали заклади культури та вирушили в Нові Бросківці, які також входять до Сторожинецької громади, і де розташований туристичний комплекс “Берег Любові”.

Категорія: Важливо Відео Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ