У Сторожинецькій музичній школі відбувся випускний вечір

31 травня в Сторожинецькій музичній школі відбувся урочистий випускний вечір. Цього дня документ про здобуття початкової мистецької освіти отримали 24 випускники, з яких 9 – з відзнакою. Приємно відзначити, що 11 учнів випускного класу отримали дипломи переможців обласних, Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів.

На свято завітало багато гостей, батьків та учнів. У цей день випускників привітав голова районної державної адміністрації Ярослав Бартош та перший заступник голови міської ради Петро Брижак.

З найтеплішими словами до випускників звернулася директор школи Тетяна Іонуц, яка побажала успіхів, нових досягнень та радості і натхнення на всьому життєвому шляху. Пані директор підвела підсумок навчальних досягнень школи, подякувала викладачам та учням за високі результати та професіоналізм.

Всім переможцям конкурсів були вручені дипломи та грамоти від Обласного управління культури Чернівецької облдержадміністрації.

Привітали випускників і старший викладач школи Тетяна Бєлова, яка в цьому році випускала трьох своїх вихованок, та мама випускниці Оксана Тинок. Пані Оксана зі сльозами на очах вітала випускників та дякувала викладачам за їхню невтомну працю та любов до дітей. На закінчення свого виступу мама від імені батьків випускників вручила директору школи “музичний” торт та пообіцяла посадити біля школи деревце магнолії на згадку про випуск 2017 року.

Приємним сюрпризом став приїзд з Ізраїлю на урочистість першого випускника школи, колишнього його викладача Едуарда Клічинського, який виконав сольну партію в шкільному оркестрі акобаянів під керівництвом старшого викладача Анатолія Токарюка. В свою чергу Анатолій Орестович подякував пану Едуарду, своєму викладачу, за моральну та фінансову підтримку, завдяки якій він зі своїм кращим учнем, випускником школи Вячеславом Мосейчуком, мали змогу прийняти участь в Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах, звідки завжди поверталися з перемогою.

Скільки щирих посмішок та сліз на очах було у вчителів та батьків, коли говорили випускники. Надзвичайно проникливим був виступ Валерії Тинок, яка з теплотою згадувала своїх наставників та друзів з якими вона провела свої шкільні роки.

На завершення випускники, кращі учні та колективи музичної школи подарували гостям чудовий концерт, який занурив глядачів у море позитивних емоцій.

Випускний вечір пройшов у дружній та теплій атмосфері, всі присутні отримали багато яскравих вражень. Новий рік покаже, як повернулись дороги сьогоднішніх випускників, але відомо точно, що ті найсильніші, які подолали непростий шлях і дійшли до кінця, збережуть у своїх серцях гармонію музики і любові до коханої школи і вчителів, які ввели їх в світ мистецтва!

Джерело: Сторожинецька музична школа

 

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ