В Сторожинецькому лісгоспі провели плановий техогляд транспортних засобів

В державному підприємстві “Сторожинецький лісгосп” відбувся річний плановий техогляд транспортних засобів, задіяних на перевезенні деревини з лісосік до нижніх складів і цехів переробки.

“Транспортування продукції лісозаготівель є важливою і відповідальною складовою роботи нашого підприємства, яка вимагає цілковитої справності автопарку. Технічний огляд, який зараз проводимо, допомагає тримати автомобільну техніку у відмінному стані”, – наголошує директор Сторожинецького лісгоспу Ігор Беленчук.

Кожен водій вивів на лінійку готовності свою машину. Окрім спеціалістів інженерної служби (керівник Володимир Сеник) та служби механіки (керівник Василь Істратій), у заході взяли участь в. о. начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Череватий, директор лісгоспу Ігор Беленчук, представники Сторожинецького відділу поліції та районного військкомату.

На технічному огляді відзначили водіїв, технічний стан машин яких був визнаний найкращим. Серед них – водії лісовозних автомобілів Валерій Гриженку та Ілля Царюк. За відмінну роботу подякували також механіку транспортного цеху Костянтину Чокану.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ