Вирок щодо жителя Банилова-Підгірного, який жорстоко побив односельця та його малолітніх дітей, залишився в силі

Сторожинецька місцева прокуратура

Апеляційний суд підтримав принципову позицію Сторожинецької місцевої прокуратури та залишив у силі вирок Глибоцького районного суду, згідно якого до 6 років позбавлення волі засуджено 50-річного жителя села Банилів-Підгірний у скоєнні кримінальних  правопорушень, передбачених  ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч.4 ст.296 КК України (хуліганство).

Встановлено, що 04.08.2016 обвинувачений разом із своїми синами (1998 та 2000 років народження), переслідуючи умисну мету завдати тілесних ушкоджень своєму 38-річному односельчанину, попередньо домовившись та озброївшись дерев’яними штахетами, зупинили мотоцикл на якому останній пересувався разом з своїми малолітніми дітьми (2008 та 2014 років народження).

Зловмисники, діючи з особливою зухвалістю, незважаючи  на те, що поруч з потерпілим перебували його діти, завдали тілесних ушкоджень чоловікові, його сину та дочці.

Найбільше потерпіла 8-річна дівчинка, яка отримала перелом лобної кістки, гематоми та забій головного мозку. Відповідно до висновків судово-медичного експерта вказані травми відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

Обвинувачені свою вину не визнали, проте державний обвинувач довів скоєння ними вказаних злочинів.

Джерело: Сторожинецька місцева прокуратура Чернівецької області

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ