В спортивному залі “Колосу” відбулася щорічна спартакіада “Повір у себе”

 

11 червня в приміщенні спортивного залу “Колос” відбулась щорічна спартакіада районної організації Союзу організацій інвалідів України “Повір у себе “.

Змагання традиційно проходили з п’яти видів з розділенням на учасників на візках та інших захворювань, а саме: дартс, кидки у баскетбольне кільце, кеглі, кільцекид, стрільба з пневматичної рушниці.

Переможцями у дартсі серед чоловіків стали Граб Микола і Барбанов Максим, у жінок – Мелещук Оксана і Добридіна Валентина.

Змагання з кеглів виграли: у чоловіків – Прислупський Іван та Іонашко Василь, у жінок – Петричук Наталя та Добридіна Валентина.

У кидках в баскетбольне кільце найвлучнішими були: серед жінок – Мелещук Оксана і Боштега Зінаїда, у чоловіків – Прислупський Іван і Барбанов Максим.

В кільцекиді найкращу вправність продемонстрували: у чоловіків – Прислупський Іван та Перчик Андрій, у жінок – Прокопюк Флорентина і Боштега Зінаїда.

Найвлучнішими стрільцями стали: у жінок – Голуб Наталя, у чоловіків – Боднарюк Михайло.

Перед початком змагань голова Сторожинецької об’єднаної громади Микола Карлійчук вручив Подяки голові районної організації СОІУ Хавронюку Олександру, а також найстарішим участникам змагань – Івану Петровичу Прислупському та Марії Сатирівні Козіяну. Подякою також відзначена Оксана Мелещук.

На відкритті спартакіади були присутні та вітали учасників голова районної ради Іван Лосик, керівник апарату РДА Василь Гоцуляк, голова Чернівецької обласної організації СОІУ Микола Рошко.

Категорія: Спорт Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ