В Красноїльську відбулося свято “Творчість заради посмішки”. Фото

Минулими вихідними у Красноїльську пройшло свято для дітей з обмеженими можливостями “Творчість заради посмішки”, приурочене до Всесвітнього Дня захисту дітей.

В заході взяли участь біля сотні дітей з різних населених пунктів району. Головним спонсором проведення стали підприємці Красноїльської громади, які надали посильну допомогу за зверненням голови, завдяки чому була можливість організувати діткам надзвичайно веселе свято.

До дітей завітали заступник голови Сторожинецької районної ради Володимир Філіпович, начальник відділу соцзахисту населення Інна Мудрак, депутати обласної ради Степан Мітрик та Василь Любимський, Кам’янецький сільский голова Микола Костащук.

Всіх присутніх веселили клоуни, дітям малювали аквагрим та розважали екзотичні звірі, також поласували морозивом. Завершило дійство кулькове шоу – сотні яскравих кульок одночасно, з надією на мир та краще майбутнє, випустили у небо маленькі рученята.

Галина Токар, голова товариства “Богдан” та батьки висловлюють щиру величезну подяку всім тим, хто долучився до проведення свята – працівникам аппарату селищної ради, а також голові Красноїлської громади Степану Драгуну, депутату обласної ради Василю Любимському, власникам ресторану “GB”, де проводилося свято, Мітрику Віталію та Ірині, клубу “Успішна чернівчанка”, Ксенії Гапій – координатору Американсько-Українського проекту “Діти Підгір’я”, яка передала обдарованому хлопчику, вихованцю товариства, фінансову винагороду для подальшого натхнення, і всім запрошеним гостям за докладені зусилля і за те, що знайшли можливість потішити дітей хоча б пару разів на рік.

Категорія: Новини району Суспільство Фото
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ