В Сторожинці відбувся третій турнір “Відкритий ринг СК “FANAT”

18 червня в Сторожинці, в залі спортклуба “FANAT”, відбувся турнір “Відкритий Ринг СК FANAT”, в якому взяли участь 40 спортсменів зі Сторожинця, Великого Кучурова і Панки.

Це вже третій захід, організований в нашому місті чемпіоном України з кікбоксингу, тренером спортклуба FANAT Дроботом Володимиром.

Cудді відмітили таких бійців, як Берник Андрій та Ілікуца Олександр – вони були нагороджені грошовими призами від наших спонсорів за самі видовищні поєдинки.

Також розігрувалась безкоштовна поїздка на 7 днів на тренувальні збори з кікбоксингу на базі “Розтока” Івано-Франківської області – за найкращу техніку подорож виграв спортсмен з Великого Кучурова Костеняк Євген.

“По відгуках спорстменів – змагання пройшли на високому рівні, спортсмени показали якісні та видовищні бої, – коментує тренер Дробот Володимир. – Хочу подякувати тим, за допомоги кого відбувся спортивний захід: ComfortHOUSE, ПП Любимський О.В. та Сторожинець.Інфо.”

Сторожинецький клуб “FANAT” – перші, хто взявся за організацію подібних турнірів, адже раніше в місті таких заходів не проводили. Тренери закликають до тренувань з кік-боксингу і нехай переможе сильніший!

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ