Результати VII Міжрайонного дитячого турніру з футболу пам’яті Віталія Доскалюка

25 червня на стадіоні в селі Панка Сторожинецького району, в рамках святкування Дня молоді та Дня села, було проведено VII Міжрайонний дитячий турнір з футболу, присвячений пам’яті уродженця села, засновника та першого Голови Сторожинецької районної спортивної організації «Федерація футболу» Доскалюка Віталія Миколайовича. Даний турнір вже став традиційним – його щороку організовував в Сторожинці син Віталія Миколайовича Доскалюк Олександр Віталійович.

Цього року було вирішено провести турнір у рідному селі Віталія Миколайовича, де він робив свої перші кроки на футбольному полі.

Для організації турніру до Доскалюка О.В. приєдналися Сторожинецька РСГО «Федерація футболу» (голова Бойко С.М.), ТОВ «ВІКАВ» (директор Баланюк В.М.), інформаційну підтримку здійснювали Сторожинець.info.

Глядачів на стадіоні було досить багато, як для дитячого турніру, але і подивитися було що. Участь в турнірі приймали чотири команди: «Спарта» та «Буковина 07» з Чернівців, а також «Колос» і «Колос-2» зі Сторожинця, які були укомплектовані гравцями 2007 року народження і молодші. Всього було проведено шість ігор.

Результати матчів двох турів були наступні:

  • «Спарта» – «Колос-2» – 6:0
  • «Колос» – «Буковина 07» – 0:4
  • «Спарта» – «Колос» – 3:0
  • «Буковина 07» – «Колос-2» – 5:0

В останньому турі вирішувались долі всіх призових місць. Так, в матчі «Колос» – «Колос-2» розігрувалось третє місце. Перемогу з рахунком 4:0 здобули гравці команди «Колос», які в підсумку і здобули «бронзу» турніру.

А ось перше місце розігрували гості з Чернівців. Юні футболісти «Спарти» та «Буковини 07» видали дуже хорошу гру, де були і розчарування не забитих голів, і спортивна боротьба та азарт.

Гра закінчилась з рахунком 0:0, і оскільки  в обох команд були абсолютно однакові показники, то долю першого місця було вирішено пробиванням післяматчевих одинадцятиметрових ударів, де інтрига зберігалася до останнього удару, були і промахи гравців, і прекрасні сейви юних воротарів. З рахунком 2:0 переможцем в цій лотереї, і в загальному в турнірі, стали юні футболісти «Буковини 07».

Всі призери були нагородженні відповідними дипломами, кубками та медалями. Нагородження команд проводили староста села Панка Казюк С.О. та перший заступник голови Сторожинецької ОТГ Брижак П.М., які згадали Доскалюка В.М. та сказали багато теплих слів та побажань всім учасникам турніру, їх батькам, організаторам та спонсорам, а також було висловлено бажання проводити даний турнір надалі в Панці, на батьківщині Доскалюка В.М.

Крім того, за підсумками турніру, тренерами команд були визначені кращі гравці турніру:

  • кращий гравець – Стрільчук Олександр (“Буковина 07”);
  • кращий захисник – Топор Денис (“Буковина 07”);
  • кращий воротар – Кавуля Леонід (“Спарта”);
  • кращий нападник – Баланюк Назарій (“Колос”).

Відповідними грамотами та статуетками кращих гравців нагородив Доскалюк О.В., а Баланюк В.М., як представник організаторів та спонсорів – ТОВ «ВІКАВ» та Сторожинецької РСГО «Федерація футболу», вручив кращим гравцям турніру м’ячі та пам’ятні вимпели.

Джерело: голова Сторожингецької РСГО «Федерація футболу» Бойко С.М.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ