На позачерговому виконкомі затвердили кошториси об’єктів, які будуть реалізовуватися за кошти інфраструктурної субвенції

Сьогодні, 27 червня 2017 року, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Сторожинецької міської ради. На порядку денному стояло лише одно питання: “Про затвердження проектно-кошторисної документації проектів, які будуть реалізовуватись за кошти інфраструктурної субвенції, передбаченої на розвиток громади”.

Члени виконкому затвердили всі документи та дали доручення відділу економічного розвитку подати проектні заявки в Чернівецьку ОДА для отримання висновків щодо відповідності поданих проектних заявок плану соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади та потім отримані висновки, перелік проектів та проектні заявки передати до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Список проектів був затверджений в тому ж вигляді, який викликав значну дискусію на минулій сесії міської ради та в коментарях на нашому сайті.

Категорія: Важливо Відео Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ