В РБНК відбувся 10 ювілейний благодійний фестиваль “На крилах надій – 2017”

Яскравими барвами нещодавно в районному Будинку національних культур відгомонів 10 ювілейний благодійний Фестиваль народної творчості людей з інвалідністю “На крилах надій – 2017”.

За 10 десять років фестиваль став справжньою кузнею талантів. Представники нашого району неодноразово були переможцями обласного фестивалю, а Зінаїда Боштега, Ельвіра Федорчук, Флорентина Прокопюк, Павло Калинюк були і неодноразовими переможцями фінальної частини фестивалю в Києві.

Цьогоріч свої творчі здобутки показували не тільки визнані майстри, а і молоді виконавці – Оксана Мелещук та Іоана Урсулян.

Лауреатами фестивалю у театрально-розмовному жанрі стали Павло Калинюк, Зінаїда Боштега, Оксана Мелещук, Наталя Петричук, Іоана Урсулян, Світлана Безрук. У пісенному жанрі : Ельвіра Федорчук та Флорентина Прокопюк, а в жанрі образотворчо- прикладного мистецтва – Наталя Голуб.

Вітали і нагороджували учасників фестивалю начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій Гринчук та головний спеціаліст відділу культури Олена Павлишина.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ