Сходка Красноїльської громади щодо мисливських угідь закінчилася під стінами Чернівецької обласної ради

Вчора, 5 липня 2017 року, жителі Красноїльської громади разом з депутатами обласної ради, селищної ради, керівниками селища зібралися в клубі, щоб обговорити виділення 4155 га лісу під мисливські угіддя та передачу їх чернівецькій громадській організації строком на 30 років.

Сам факт обурив краснян, оскільки ще в березні громада бурхливо обговорювала виключення площі Лаурського лісництва з лісового фонду ДП “Сторожинецьке лісове господарство”. Тоді було прийнято рішення, підтримане сесією селищної ради, з проханням до облради не надавати в користування мисливські угіддя біля Красноїльська.

Також в селищі зареєстрували громадську організацію “Товариство мисливців “Красна-Лаура”, яка зверталася до обласної ради за наданням саме їм цих мисливських угідь.

Після нетривалих дебатів в залі селищного клубу, жителі громади організованою колоною в супроводі двох екіпажів поліції вирушили до обласної ради, щоб поспілкуватися з її керівником.

Спочатку до краснян вийшла перший заступник голови Чернівецької облради Інга Маковецька, а згодом прибув і голова обласної ради Іван Мунтян.

Тривала розмова закінчилася обіцянкою Івана Миколайовича дати час ГО “Товариство мисливців “Красна-Лаура” пройти всі погодження і на наступній сесії облради переглянути рішення щодо виділення мисливських угідь.

Категорія: Важливо Відео Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ