У Чудейському держлісгоспі перевірили техніку

 2

В Чудейському транспортному підрозділі ДП “Сторожинецький лісгосп” працівниками СТО “ТНК Сервіс” разом з працівниками Сторожинецького ВДАІ був проведений технічний огляд транспортних засобів держлісгоспу.

До цього заходу були підготовані 87 одиниць техніки – як легкових автомобілів, так і вантажних лісовозів. За результатами перевірки транспортні засоби були допущені до подальшої експлуатації.

Також працівники ДАІ перевірили наявність посвідчень водіїв відповідних категорій, медичних довідок, журналів реєстрації виїзду-заїзду та журналів інструктажів.

Держлісгосп

Коментар директора ДП “Сторожинецький лісгосп” Белінчука Ігора Івановича:
“Для ефективної роботи державне підприємство “Сторожинецький лісгосп” змушений підтримувати у належному стані техніку, яка експулатується в лісі. Завдяки зусиллям колективу, а зокрема механіків Істратія Василя та начальника Чудейського підрозділу Парайка Володимира всю техніку було належним чином підготовано до наступної експлуатації. Завдячуючи даному транспортному парку Сторожинецький держлісгосп може виконувати всі завдання по ефективній роботі в лісі, а також дивитися за належним станом доріг, які знаходяться та прилягають до лісового фонду держлісгопу.”

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ