“Об’єднання учасників АТО” в Сторожинці

main

26.05 в залі засідань Сторожинецької міської ради відбулося установче засідання громадської організації “Об’єднання учасників АТО” в Сторожинецькому районі.

На захід зібралися учасники АТО та учасники бойових дій на Сході України з Сторожинецького району та області. Також на засідання завітали заступник голови обласної організації “Об’єднання учасників АТО” Олександр Ковтун, секретар цієї організації Олександр Луган та прес-секретар Надія Пержан. На захід завітали представники моніторингової місії ОБСЄ.

Після вступного слова учасника АТО Кривка Сергія було роз’яснення мети створення районного осередку та обговорення його діяльності на теренах Сторожинеччини.

Учасники АТО

Олександр Ковтун зазначив, що в Чернівцях створений потужний штаб громадської організації “Об’єднання учасників АТО”, який співпрацює з психологами, волонтерами та медичними установами області, які готові оперативно надавати будь-яку допомогу в межах своєї компетенції тим, кому вона необхідна.

Олександр Луган розповів, що обласний осередок тісно співпрацює з іншими осередками громадських організацій учасників бойових дій та АТО по всій Україні.

Після того, як присутні на зборах отримали відповіді на питання, які їх цікавили, бійці проголосували за створення районного осередку “Об’єднання учасників АТО” та головою вибрали Кривка Сергія.

2

“Першими кроками в районі буде максимальне згуртування учасників АТО, – пояснює Сергій. – Формування певних питань до органів місцевого самоврядування та районного керівництва. Хочу ще раз зазначити, що ми не політична організація і не переслідуємо ніяких політичних цілей. Задля задоволення потреб та вирішення нагальних питань кожного учасника АТО ми готові співпрацювати з іншими громадськими організаціями та громадою району в цілому. По питанню вступу до нашої громадської організації ви можете звертатися до мене за телефоном (095) 51 58 599.

В вівторок в актовому залі Сторожинецької РДА будуть проходити збори щодо законних прав та пільг учасників АТО. Запрошую всіх бажаючих на 10:00.

Категорія: АТО Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ