Порушення громадського порядку

Порушення громадського порядку

В ніч з 27 на 28 червня біля 01:00 громадяни, які відпочивали в барі “Браво”, затіяли бійку з водіями автомобілів, що стояли на зупинці біля розважального закладу. В результаті цього постраждала одна людина, повідомляє Сторожинецький РВ УМВС України в Чернівецькій області.

Спільними зусиллями працівників міліції та громадських активістів, з метою недопущення більш серйозних наслідків, конфлікт вдалося локалізувати та погасити.

“Розважальним закладам на сесії міської ради дали дозвіл на роботу до 01:00, – пояснює заступник начальника міліції громадської безпеки Чепурной Микола Миколайович. – З 26 травня, відколи був наданий дозвіл, це вже третє грубе порушення громадського порядку саме біля бару “Браво”.

На колегії районної ради, де я доповідав про стан громадської безпеки за останні 5 місяців, було запропоновано прийняти звернення районної ради до міської ради з пропозицією повернути розважальним закладам попередній режим роботи – до 11:00. 

Нажаль, на сесію міської ради, на якій розглядалося питання про продовження режиму роботи розважальних закладів, представників міліції не запрошували.

Також хочу подякувати громадським активістам, Сторожинецькій самообороні та охоронній фірмі “Аякс”, які неодноразово допомагали нам підтримувати громадський порядок в місті, особливо в нічний час біля розважальних закладів”

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ