На “Прибані” розпочинаються нові навчання

Прибан

На Сторожинецькому загальновійськовому полігоні “Прибан” з 6 по 19 липня пройдуть навчання офіцерів запасу, які навчаються на різних факультетах Чернівецького національного університету.

Студенти будуть навчатися військової справи в польових умовах та закріплювати теоретичні навички практичним виконанням вправ та стрільб.

“Навчання такого плану проводяться кожен рік, – пояснює начальник полігону Павлюк О.Д. – Студенти, які навчаються в ЧНУ на військовій кафедрі, незважаючи на який фах вони готуються, заявили про бажання отримати військові навички та військове звання в скрутний для держави час. Всього на підготовку прибуде біля 200 студентів. Полігон готовий прийняти та розмістити всіх.

Заняття будуть проводити викладачі військової кафедри, які мають багаторічний досвід служби в Збройних Силах України – у деяких є більше 40 років вислуги. Серед викладачів є командири частин, що розробляють методичні вказівки та аналізують бойові дії в зоні АТО. Викладачі, аналізуючи та детально розглядаючи, доводять до студентів всі події та операції, які проводилися нашими Збройними Силами, зокрема в зоні АТО.”

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ