“Чернівецький горб” – це не трамплін

2

Сьогодні, 19.07.15 р., по вул. Чернівецькій в Сторожинці біля будинку №123 сталося ДТП. Автомобіль “Ауді” сірого кольору зіткнувся з автомобілем “Нива” білого кольору. Як розповіли в ДАІ, обидва автомобіля рухалися наверх в напрямку виїзду з міста. “Нива” здійснювала поворот наліво (з заздалегідь включеним покажчиком повороту) в подвір’я приватного господарства. “Ауді”, що рухалася попутно ззаду, вдарила позашляховик, від чого його розвернуло та викинуло на зустрічну смугу. Потрібно зазначити, що гальмівний шлях “Ауді” до зіткнення склав 24 метри.

3

5

В “Ниві” знаходилося три пасажири – два дорослих та 11-ти річна дитина. В результаті удару вони всі вилетіли з авто на проїжджу частину. На щастя, дорослі не отримали важких травм, а дитину забрала швидка допомога до Сторожинецької ЦРЛ для обстеження та надання допомоги.

6

ДТП на Чернівецькій

Після зіткнення водій “Ауді” проїхав ще декілька метрів до двору ресторану “Друзі мої”, що знаходиться неподалік, залишив там автомобіль та, за словами свідків ДТП, його разом з пасажирами забрав інший автомобіль. Особа водія “Ауді” наразі встановлюється.

4

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ