Місячник благоустрою. Хід виконання

Скалолаз

Почалися роботи в рамках місячника благоустрою – декоративна обрізка гілок дерев на “арбатках” (місце між проїжджою частиною і тротуаром), щоб надати посадкам естетичну форму. Такі заходи проводяться раз в 1-2 роки після зими, готуючись до весни. Також виконується підсадка декоративного живоплоту, там де в цьому є необхідність.

У зв’язку з тим, що рівень води в колодязях впав, а також в зв’язку із засухою жителі Раківців звернулися з проханням відновити централізоване водопостачання. Наразі проводиться ремонт водогінної труби. Раніше частина району Раківці була відключена від водопостачання у зв’язку із зношенням водогінної труби, а місцеві мешканці користувалися колодязями.

Вказівник

З 10.03.15 р. проводяться роботи по встановленню вказівників напрямків вулиць в різних районах міста. Склалася прикра ситуация – 12 березня невстановлена група зловмисників самочинно демонтувала один з вказівників (який було розміщено біля підвісного моста на Заріччя на роздоріжжі), пронесли більше 100 м вверх по течії і кинули в річку. Вказівник було знайдено, і після невеликої реставрації його буде встановлено на попереднє місце.

Тут був знак

З 18.03.15 р. до 20.03.15 р. Сторожинецьке ЖКГ найняло спецтехніку (так як своєї немає в наявності) для зачистки після зими та трамбовки міського сміттєзвалища згідно санітарних норм.

Прохання до жителів міста долучитися до місячника благоустрою (Докладніше).

Джерело: начальник Сторожинецького ЖКГ Поляк Валерій Михайлович

Категорія: Важливо ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ