Земля біля РЧВ. Засідання спільної депутатської комісії

РЧВ

Сьогодні, 11.08.15 р., в Сторожинецькій міській раді відбулося розширене засідання депутатської комісії по питанню земельної ділянки біля РЧВ по вул. Чернівецькій в Сторожинці. На засіданні були присутні постійні члени земельної комісії, а також юрисконсульт міської ради, землевпорядник, заступник міського голови і депутати з інших комісій.

РЧВ

Провівши обстеження земельної ділянки, на якій попередньо спеціалізованою фірмою були винесені межі в натурі згідно рішення сесії, було визначено що мав місце самозахват землі поза межами відведеної ділянки як в напрямку дороги, так і в напрямку РЧВ, а також заблоковано під’їзд до недобудованих резервуарів, які на перспективу мають забезпечувати місту 5000 м³ чистої води.

Обговорення було дуже бурхливе. В результаті вирішили звернутися в сільськогосподарську інспекцію з питання порушення земельного законодавства (самозахват землі міської ради) та надати можливість власнику вирішити дану ситуацію мирним шляхом, а саме добровільно повернути земельну ділянку місту в обмін на іншу земельну ділянку такої ж площі та цільового призначення. В разі відсутності згоди власника питання щодо цієї земельної ділянки вирішуватиметься на черговій сесії у вересні 2015 року.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ