Підготовка до виборів. Блок Петра Порошенка “Солідарність”

Солідарність

В районі стартувала кампанія по створенню та оновленню районних організацій різних партій, об’єднань та блоків. Ми хочемо висвітлити всі ці події для громадськості району, тому будемо присутні на кожному початковому організаційному засіданні, куди нас запросять.

19.03.15 р. в Сторожинці пройшли установчі збори районної організації Партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”.

На засіданні була повна зала. Були присутні Лосік Іван Іванович, Любімський Василь Олексійович, Матейчук Ігор Григорович, Войцеховський Олександр Францович, громадські активісти, підприємці, діючі депутати місцевого самоврядування. Гостями засідання були депутати обласної ради Куліш Володимир Іванович та Павлюк Михайло Вікторович.

Куліш В.І.

Куліш В.І. розпочав засідання вступним словом. Розповів багато цікавого про свою роботу на Буковини та в Криму в 2006 році. Зазначив, що осінню нас чекають місцеві вибори, тому готуватися районній організації Блоку Петра Порошенка “Солідарність” треба вже відсьогодні, а людям потрібно визначитись в майбутніх своїх обранцях.

Було розглянуто декілька питань, зокрема про обрання голови організації. Очільником партії в районі було одноголосно обрано Лосіка Івана Івановича.

Взявши слово, Іван Іванович зазначив, що на даний час немає часу та не хоче займатися політичним та партійним інтриганством, а натомість треба всім об’єднати свій досвід, щоб Буковина була взірцем для всіх регіонів.

Також Іван Іванович прояснив чутки, що ходять по місту, про нібито те, що проти нього було відкрито кримінальну справу:

“Коли я працював начальником Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів (БУВР), то для ліквідації наслідків повені в 2008 році з держбюджету було виділено біля 130 млн. грн. В 2009 році була призначена перевірка КРУ про використання цих коштів.

Через 2 місяці перевірки був складений акт, в якому було зазначено на 100 тис. грн. недоліків, які в процесі перевірки були виправлені. Але на наступний день працівники КРУ надали рішення суду про продовження перевірки на 2 тижні.

Після цієї перевірки в акті КРУ з’явилася цифра недоліків на суму 120 млн. грн. – і це із 130 млн. грн., що були виділені в загальному.

На мою думку, це було зроблено з метою скомпроментувати бувшого прем’єр-міністра Ю.В. Тимошенко, проти якої була відкрита кримінальна справа і набиралася сума коштів для цієї справи.

По результатам перевірки правоохоронними органами була відкрита кримінальна справа по факту. Персонально проти мене справа не відкривалася.

Дністровсько-Прутський БУВР звернувся з позовом до судів І та ІІ інстанцій. Справа закінчилася у Вищому адміністративному суді, який не підтвердив порушення, які були вказані в акті перевірки.

Якщо потрібно, я можу надати рішення судів всіх інстанцій.”

 

Всі питання порядку денного були розглянуті, була вибрана та одобрена рада партії, призначені члени контрольно-ревізійного управління партії, а також розглянуто питання про прийом нових членів в організацію.

В той день було написано 25 заяв на вступ до партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”.

Акцентувалася увага на питаннях навчання людей для того, щоб вони могли брати участьу майбутніх виборах, займати посади сільських голів та депутатів місцевих рад.

Категорія: Політика
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ