ДТП в Тисовці та Банилові-Підгірному. Одне летальне

2

Вчора о 8:30 ранку в селі Тисовець неподалік школи водій автомобіля Chevrolet Niva під час об’їзду гужового транспорту, який рухався назустріч по тій же стороні дороги, що і позашляховик, зачепив пішохода, жінку 1933 р.н, яка після цього впала на асфальто-бетонне покриття.

За попередніми даними, швидкість Ниви була невеликою, а на самому автомобілі в результаті не було жодної подряпини чи іншого ушкодження від зіткнення.

ДТП

Потерпілу відразу було доставлено до ЛШМД м. Чернівці в реанімаційне відділення в важкому стані з попереднім діагнозом перелом таза та нижньої кінцівки.

Але, незважаючи на зусилля лікарів, через декілька годин жінка, нажаль, померла.

ДТП

В с. Банилів-Підгірний вчора вночі біля 01:30 сталося ДТП за участі мототранспорту. 18-річний житель цього села, рухаючись на мопеді Альфа, який був незареєстрований в встановленому порядку, не впорався з керуванням та допустив падіння на асфальт.

Внаслідок цього юнак був доставлений в Сторожинецьку ЦРЛ в реанімаційне відділення з переломом основи черепа та з множинними забоями. Невідомо, чи знаходився він в стані алкогольного сп’яніння.

По обох даних фактах проводяться слідчі дії для встановлення обставин.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ