Слідчий, суддя та кат – в одній особі

Трагедія в Снячеві

Принаймні саме такими повноваженнями одноосібно наділив сам себе при з’ясування конфліктної ситуації із односельчанином 38-річний житель с. Снячів Сторожинецького району.

Запідозривши причетність сусіда до дрібних крадіжок його майна, фігурант, “підігрівшись” для “серйозної” розмови спиртним, близько 21.00 години 26 липня цього року заявився до будинку і висунув 50-річному чоловікові конкретні звинувачення. Коли ж почув категоричні заперечення своїм аргументам, причому, висловлених господарем у досить таки неетичному стилі – наніс йому не менше 24-х цілеспрямованих небезпечних для життя ударів кулаками рук та ногами, спричинивши смертельні забої важливих органів та переломи.

Зрештою, поспіхом залишив помешкання, щоб змити із одягу краплі крові жертви, а також забезпечити собі на час цього тяжкого злочину “залізобетонне” алібі, тобто заручитися підтримкою інших земляків.

Та  ці перестороги ініціатору конфлікту аж ніяк не допомогли – правоохоронці на місці злочину виявили таку кількість адресних “візітівок”, що ідентифікувати особу зловмисника було вже справою, як кажуть, техніки.

Днями провина фігуранта у нанесенні потерпілому умисних тяжких тілесних ушкоджень у ході розгляду матеріалів кримінального провадження у Сторожинецькому районному суді встановлена у повному обсязі. І служителі Феміди за скоєне призначили йому суворе, але адекватне покарання – сім років перебування в умовах суворої ізоляції від суспільства.

Джерело: Володимир Драюк, ТУ ДСАУ у Чернівецькій області

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ