“Чорний квадрат” Лізи Чайкіної та Олега Кошового

Чорний Квадрат Олега Кошового

Можна не налаштовувати яскравість монітору – фотографія зроблена на вулицях Олега Кошового та Лізи Чайкіної в Сторожинці у вечірній час. Саме такою дорогою, без жодного проблиску електричного світла, зі слів жителів, вони біля місяця повертаються додому.

Через несправність трансформатора 0,4 кВ, що живить майже 60 будинків, його було замінено на новий. Але це не принесло очікуваного результату – як були перебої з електропостачанням, так і залишилися.

3-х денна відсутність світла стала останньою краплею. Обурені жителі звернулися до нас з проханням висвітлити для громади їх проблему.

Треба зазначити, що на наступний день, після неодноразових дзвінків в call-центр РЕМ, бригада монтерів таки з’явилася та зробила довгоочікуване чудо – увімкнула рубильник.

Чорний квадрат Олега Кошового

Магія не подіяла – жителі заблокували спецавтомобіль РЕМу та вимагали, щоб до них приїхав хтось з керівництва. На місце стихійного “розбору польотів” навіть прибула міліція для забезпечення громадської безпеки, а також новообрані депутати міської ради від цього округу.

П’ятигодинне очікування завершилось тим, що в телефонній розмові з начальником Сторожинецького РЕМ Мельником Степаном Богдановичем було домовлено про зустріч у нього в кабінеті для обговорення та вирішення проблем громади.

Степан Богданович вник в проблему містян та дотримав слова. На наступний день люди, які проживають на Лізи Чайкіної та Олега Кошового, за допомогою монтерів РЕМ, влаштували тотальну чистку всіх дерев, які хоча-б приблизно заважали повітряним лініям електропередач.

Чорний квадрат Олега Кошового

На даний момент світло, за словами жителів, як у казці – 220 В та 50 Гц. Чи на довго – час покаже.

Основним моментом, на нашу думку, стало те, що як працівники РЕМ, так і містяни, після всіх взаємних звинувачень, погроз та конфліктів, таки порозумілися та спільними зусиллями вирішили цю проблему – кожен з своєї сторони.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ