Відбулася перша сесія новообраної районної ради

main

В четвер, 26 листопада, відбулася перша сесія новообраної Сторожинецької районної ради VII скликання.

8

Всього на сесію прибуло 35 із 36 народних обранців. Розпочалося засідання доповіддю голови територіальної виборчої комісії про результати виборів до райради та врученням посвідчень і нагрудних знаків депутатам.

Перша сесія нової райради

Для продовження роботи сесії були запропоновані та затверджені кандидатури до тимчасової президії ради, які проводили засідання до обрання голови ради.

2

На посаду голови було запропоновано дві кадидатури: Гуцуляк Катерину Георгіївну та Лосіка Івана Івановича. Кандидати виступили з промовами. Депутати, які мали бажання, також висловили свої думки та агітували за того чи іншого кадидата.

5

Цікавим моментом стало те, що новообрана рада не дала слова для виступу голові Сторожинецької РДА Ярославу Михайловичу Бартошу. 

4

Лічильна комісія, утворена з числа депутатів, виготовила 36 бюлетенів для таємного голосування.

3

По результатам волевиявлення 1 бюлетень зостався невикористаним, 9 голосів отримала Гуцуляк Катерина Георгіївна, 26 голосів – Лосик Іван Іванович. Рада затвердила протокол голосування.

7

Таким чином Лосік Іван Іванович став новим головою Сторожинецької районної ради.

6

Після цього на сесії було оголошено перерву без її закриття для обговорення та визначення керівників та складу комітетів, а також кандидатури заступника голови райради.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ