Представлення нового голови Сторожинецької РДА

Нарада в РДА

Сьогодні в актовому залі районної державної адміністрації представили новопризначеного голову Сторожинецької РДА.

Представляв голова Чернівецької обласної державної адміністрації Фищук Олександр Георгійович, зачитавши розпорядження президента України про призначення Бартоша Ярослава Михайловича головою Сторожинецької районної державної адміністрації.

У своєму виступі Олександр Григорович підняв проблемні питання нашого району, зокрема перехід на альтернативні джерела енергії та функціонування Красноїльського пункту пропуску. А також він закликав всіх – і депутатський корпус, і виконавчу гілку влади, і представницьку гілку влади, депутатів всіх рівнів до співпраці з громадськими організаціями. До контролю за діями влади. Наголосив, що все повинно бути відверто, чесно, прозоро і зрозуміло для всіх, щоб людям казали правду, щоб робили все і щоб це було відверто, чесно і прозоро. Сказав, що є певні кола людей на сьогодняншій день, які би хотіли показати що «гірше для людей, то краще для них» і зазначив, що так же не буде.

Бартош Ярослав Михайлович подякував губернатору за ту високу довіру, за те що подали його кандидатуру і президент затвердив його на посаді голови райдержадміністрації. Подякував всім своїм колегам, які всі дуже активно його підтримували та протягом цього року підкладали плече, всіляко допомагали.

Гуцуляк Катерина Георгіївна подякувала всім за те, що прийшли. Був запрошений депутатський корпус районної ради, депутатський корпус міської ради, сільські голови, керівники установ, організацій, працівники РДА та райради.

Ми вам пропонуємо повний аудіозапис засідання:

[soundcloud id=’199514011′]

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ